ECHO FD - Nytt prisvärt ultraljudsinstrument för felsökning!

Danatronics ECHO-FD

Nu stärker Danatronics sin redan imponerande serie tjockleksmätare med
ECHO-FD. Det är ett instrument för konventionellt ultraljud som är byggt i samma skal som deras tjockleksmätare; ett beprövat, användarvänligt och ergonomiskt väl utformat skal.

  • 3,5" färgskärm som är lätt att läsa av i solljus
  • Peak-minne
  • Två oberoende portar
  • DAC-kurvor
  • AWS mjukvara och 2GB mikro SD-kort som standard
  • Snabb 60Hz display
  • Uppladdningsbart batteri
  • Skal utformat för IP67 med "rubber boot" och ställ

 
Instrumentet kan använda en mängd olika sökare såsom kontakt-, fördröjningsledning-, dubbelkristall-, immersion- och vinkelstrålesökare, från 1MHz till 20MHz, för din defektdetektering.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

89.ECHOFD    
Hand-Held Digital Ultrasonic FLAW DETECTOR including: 2 independent gates, DAC, AWS software, Datalogger with B-Scan, Rubber Boot with built in stand with hand strap and Chest harness, 2GB microSD card, AC adapter, USB, cable plastic carrying case, couplant, CD manual, and Data XL interface program to export saved readings to p.c. (Microsoft Excel), ASNT-TC1A, calibration certificate.

89.ECHO7FD      
Hand-Held Digital Ultrasonic FLAW DETECTOR with PRECISION mode including: 2 independent gates, DAC, AWS software, Datalogger with B-Scan, Rubber Boot with built in stand with hand strap and Chest harness, 2GB microSD card, AC adapter, USB, cable plastic carrying case, couplant, CD manual, and Data XL interface program to export saved readings to p.c. (Microsoft Excel), ASNT-TC1A, calibration certificate.

89.ECHO9FD      
Hand-Held Digital Ultrasonic FLAW DETECTOR with CORROSION mode including: 2 independent gates, DAC, AWS software, Datalogger with B-Scan, Rubber Boot with built in stand with hand strap and Chest harness, 2GB microSD card, AC adapter, USB, cable plastic carrying case, couplant, CD manual, and Data XL interface program to export saved readings to p.c. (Microsoft Excel), ASNT-TC1A, calibration certificate.

89.ECHOFD8     
Hand-Held Digital Ultrasonic FLAW DETECTOR with CORROSION AND PRECISION modes including: 2 independent gates, DAC, AWS software, Datalogger with B-Scan, Rubber Boot with built in stand with hand strap and Chest harness, 2GB microSD card, AC adapter, USB, cable plastic carrying case, couplant, CD manual, and Data XL interface program to export saved readings to p.c. (Microsoft Excel), ASNT-TC1A, calibration certificate