sidhuvud-mobil

VISIOPROBE 3000

-inspektionskamera för industriellt bruk!

VISIOPROBE 3000
VISIOPROBE 3000
Styrning i alla led
Styrning i alla led

VISIOPROBE 3000 är ett unikt system med en kontrollenhet, kamerahuvud, teleskopstång eller upp till 60 meter inmatningskabel. Systemet är utvecklat för industriellt bruk och kamerorna är väldigt robusta med otroligt bra bildkvalitet.

Kontrollenheten är utrustad med pekskärm och användarvänliga menyer. Det är lätt att hitta funktionen du söker oavsett om du vill ta bilder, spela in video, lägga till text eller bläddra i biblioteket. Kameran styrs via joysticken och ljus och fokus via piltangenterna.  

Otroligt robusta kameror från 25 till 45mm i aluminium eller rostfritt stål med safirlins som är vattentäta till 2 bars tryck. LED-belysningen kan justeras manuellt och är designade för att motverka reflektioner och överexponering. Med manuell fokus från 5mm till oändlighet får man perfekt bild i alla situationer.

Det finns två versioner av 45mm kameran som båda kan styras 360 grader åt sidan samt +/- 110 grader upp och ner.

Makro för detaljerad analys av ytor och smådefekter  

Vidvinkel för mer generell inspektion 

Kabelvindor och teleskopstänger är speciellt utvecklade för industriell miljö och bygger på många års erfarenhet och feedback från användare. Teleskopstången är perfekt för korta raka inspektioner och kabelvindan med upp till 60m tryckkabel klarar inspektioner genom krökta och långa rör.

Kontrollenhet
Kontrollenhet
25mm och 45mm kamerahuvuden
25mm och 45mm kamerahuvuden

För mer information kontakta:


Daniel Gustafsson
Säljare - Instrument
031 336 90 04
daniel.gustafsson@scantecnordic.se