sidhuvud-mobil

40% rabatt på utvalda produkter från Agilent Technologies!

Passa på att optimera flexibiliteten och tillgängligheten till ditt HPLC-torn genom Agilents hyllsystem, ljudisolera den bullriga vakuum-pumpen, byt ut din gamla ADM1000 eller skydda dig från de skadliga ångor som kommer från era lösningsmedel.

>> Klicka här för att beställa nedanstående produkter i vår webshop

Flex Bench
Agilents flexibla stativ med hjul och justerbara hyllor. Det robusta stativet skyddar ditt känsliga LC- och LC/MS-system mot stötar och du modifierar själv in den höjd på hyllorna som du önskar.
Vid rengöring, service och underhåll så behöver du inte stapla ner respektive komponent för sig utan du kommer enkelt åt pump, kolonn och övriga delar i ditt system.

Agilent Quiet Cover

Agilent Quiet Cover är ett ljuddämpande hölje för din GC/MS-, ICP/MS- och LC/MS-pump som sänker pumpens ljudnivå radikalt från 58dB till 50dB.
Mindre risk för överhettning av din pump, två inbyggda fläktar håller temperaturen nere. Enklare pumpunderhåll; Quiet Cover går på hjul och har ett enkelt oljetråg som är enkelt att tömma.

AFM Flow Meter

ADM Flow Meter innehåller en kassett som i god tid meddelar dig när det är dags för kalibrering. Man beställer helt enkelt en ny, kalibrerad kassett som man själv byter ut och slipper skicka iväg sin flödesmätare för att få den kalibrerad.

  • Gaser: Kväve, Luft, Koldioxid, Väte, Helium och Argon/Metan
  • Flödesområde: 0,5 - 750 ml/min
  • Noggrannhet: ±2% på avläst värde
  • Sparar 4 mätningar i minnet
  • Finns ett "split-mode" som automatiskt beräknar "split-ratio"
  • Specifika adapters för FID, TCD, Split, NPD och ECD säljs som tillbehör

Stay Safe Caps
Säkerhetslock och filter för en bättre arbetsmiljö. Lock som passar de flesta mobilfasflaskor och förhindrar skadliga och flyktiga ämnen att läcka ut i din arbetsmiljö. Förhindrar samtidigt kontaminering av mobilfasen samt bidrar till bättre och stabilare resultat på dina analyser.

Erbjudandet gäller t o m 8 januari 2021 och kan inte kombineras med andra rabatter eller avtal!
Ange kod1776 för att erhålla rabatten!Jan Nilsson
Säljare / Support
031 336 90 14
E-post Jan