sidhuvud-mobil

HALO® ENVIROCLASS – För dina miljöanalyser!

HALO® ENVIROCLASS erbjuder ett sortiment av applikationsspecifika faser för PFAS och PAH, liksom kolonner rekommenderade för andra persistenta föroreningar med stor miljöpåverkan såsom bekämpningsmedel, mykotoxiner, herbicider och pesticider.

ERBJUDANDE!
50% rabatt på ENVIROCLASS PFAS och PAH-kolonner!

Erbjudandet gäller t o m 31 mars 2021 och kan inte kombineras med andra rabatter eller avtal!
Ange kod ENVIRO50 för att erhålla rabatten!
 
För varje kolonn du köper kommer AMT HALO att plantera 2st nya träd och du får en återvinningsbar kasse.

HALO PFAS
HALO PFAS är designad för separation av PFAS (per- och polyfluorerade alkylsubstanser), kortkedjiga och långkedjiga, både linjära och grenade isomerer.

HALO PFAS är baserad på AMTs HALO 2,7 µm Fused-Core-partikel med robust och pålitlig prestanda som ger hög effektivitet och lågt mottryck. Köp till en PFAS-specifik ”delay”-kolonn och koppla in mellan pump och autosampler för att eliminera kontamination

HALO PAH
HALO PAH-kolonner har utmärkt selektivitet för PAH:er och är specifikt utvecklade för snabba och effektiva separationer av PAH.

HALO PAH är en tri-funktionell, icke endcappad C18 fas, baserad på AMTs HALO 2,7 µm Fused-Core. Kolonnen är mycket stabil och har en hög reproducerbarhet från lot-till-lot, väl lämpad för analyser med UV, Fluorescens och MS-detektion.

Behöver du standarder för dina PFAS- eller PAH-analyser?

Wellington Laboratories har ett brett sortiment av per- och polyfluorerade alkylsubstanser (PFAS) och PAH:er, många både som nativa och mass-inmärkta.

>> Läs mer om standarder från WellingtonSara Johansson
Applikationskemist
031 336 90 12
E-post SaraMattias Arvidsson
Applikationskemist
031 336 90 06
E-post Mattias