sidhuvud-mobil

Välj rätt GPC-kolonn och standard för din analys!

Behöver du hjälp att välja rätt kolonn och standard för din GPC/SEC-applikation?
Kontakta oss så guidar vi er genom de olika alternativen!
Läs även Agilents guide med förslag och riktlinjer för val av GPC/SEC-kolonner och standarder för olika applikationer, molekylvikter och lösningsmedel.

GPC/SEC-kolonner

Välj mellan kolonner med individuell porstorlek, mixad porstorlek eller multi porstorlek, för olika lösningsmedelssystem.

PLgel Individual Pore Size
GPC-kolonner med individuell porstorlek erbjuder hög upplösning inom ett specifikt molekylviktsområde. Den linjära delen av kalibreringskurvan, där lutningen är som flackast, ger den optimala upplösningen.
 
Mixed Pore Size
Dessa kolonner innehåller en blandning av individuella porstorlekar, noggrant blandade för att täcka ett brett molekylviktsområde och ge en linjär kalibreringskurva.
Behöver du bättre upplösning? Addera ytterligare en kolonn, kalibreringskurvan kommer förbli linjär.
 
InfinityLab PlusPore
InfinityLab PlusPore-kolonner erbjuder bäst upplösning och reproducerbarhet, även med lösningsmedel såsom DMF, DMSO och NMP. InfinityLab PlusPore-kolonner är speciellt utformade för högupplöst GPC. De är packade med små, högeffektiva partiklar med optimerad porvolym, Multiporer, som ger linjär kalibreringskurva för ett stort MW-område.

GPC/SEC Kalibreringsstandarder

Agilent erbjuder standarder för både organiska och vattenbaserade applikationer i ett urval av format för preparering, såsom exempelvis:

EasiCal – PTFE-spatlar förpreparerade med standarder – tillsätt bara lösningsmedel!
EasiVials – förinvägda standarder i glasvialer – tillsätt bara lösningsmedel!Sara Johansson
Applikationskemist
031 336 90 12
E-post SaraMattias Arvidsson
Applikationskemist
031 336 90 06
E-post Mattias