sidhuvud-mobil

Vici Jour – Mobilfasfilter

Mobilfasfilter som fångar oönskade partiklar i mobilfasen.
Skyddar kolonner och ventiler och övrig instrumentering som kan skadas av partiklar.Jan Nilsson
Säljare / Support
031 336 90 14
E-post Jan​​​​​​​

Economy Last Drop Filter

Economy Last Drop mobilfasfilter ansluts utan kopplingar direkt in i hållaren med 1/8” ytterdiameters slang i PTFE (Teflon). Eftersom filterelementet riktas mot botten av mobilfasflaskan så förhindras luft att följa med i fasen vidare till pumpen.

Filterelement med porositet 2µm eller 10µm i rostfritt stål och 2,5µm, 5µm eller 10µm i PTFE. Hållaren är gjord av PTFE och har två olika diametrar, 19mm och 22mm.

Last Drop Filter

Last Drop mobilfasfilter ansluter rör med 1/8” ytterdiameter med en koppling och kona eller med en steppadapter för innerdiametrar från 1.5mm ända upp till 3.5mm. Eftersom filter- elementet riktas mot botten av mobilfasflaskan så förhindras luft att följa med i fasen vidare till pumpen.

Filterelement i PTFE med porositet 2.5µm, 5µm eller 10µm, i polyethylene med porositet 10µm och rostfritt stål med porositet 2µm, 5µm eller 10µm.

Last Drop Filter i Glas

Last Drop biokompatibelt mobilfasfilter. Hållare och filterelement består av glas och kommer i tre olika porositeter 1.0-1.6µm, 10-16µm och 40-100µm. Ansluter rör med 1/8” ytterdiameter.

Eftersom filterelementet riktas mot botten av mobilfasflaskan så förhindras luft att följa med i fasen vidare till pumpen.

No-Met Biokompatibelt Filter

No-Met biokompatibelt mobilfasfilter utan någon metall i vare sig filter element eller anslutningar. Adapter och koppling av PEEK och filter av antingen polyethylene eller PTFE.

Porositeter från 5µm och 20µm.
För rör med 1/8” ytterdiameter.
Ett bra val för IC (jonkromatografi).

Mobilfasfilter i Rostfritt Stål

Mobilfasfilter i rostfritt stål.
Välj mellan tre olika anslutningar:

– Koppling i PEEK med 1/4-28 gänga för rör med ytterdiameter 1/16” eller 1/8”

– Steppadapter i PEEK för innerdiametrar 1/16”, 3/32” och 3,75mm
– Rör i rostfritt stål med 1/8” ytterdiameter.

Finns i porstorlekar från 2µm upp till 25µm.