sidhuvud-mobil

LC- och Doseringspumpar

Vi tillhandahåller LC högtryckspumpar, sprutpumpar och mikro-flödespumpar avsedda för olika flöden, tryck och lösningar. Kontakta oss så hjälper vi er hitta rätt pump för just Er applikation.

LC-pumparna är kända för att vara kompakta och tillförlitliga både som HPLC-pumpar och som doseringspumpar. Dessa är lämpade för de flesta lösningar; även högviskösa vätskor, aggressiva medier eller flytande gaser. Dosering vid höga eller låga temperaturer (under 0°C till över 100°C) och vid höga tryck är också möjlig.

Utbytbara pumphuvuden i olika material ger maximal flexibilitet och lätt underhåll. För majoriteten av applikationer kan pumphuvuden i 316 rostfritt stål användas.

Knauers pumphuvuden är tillverkade av material som är resistenta mot vanliga HPLC-lösningsmedel. Alla pumphuvuden kan användas under standardförhållanden (1 <pH <13).
För buffert eller högkoncentrerade saltlösningar bör du använda keramiska eller titan-pumphuvuden. För vätskor med ett pH <1 rekommenderas Hastelloy-versionen av 10 eller 50 ml/min pumphuvudena.
 
Om eluenten är mer aggressiv (oxidativ/reduktiv eller vid pH>13) måste du använda Kel-F/FFKM uppgraderings-kit:


Mattias Arvidsson
Säljare / Support
Tel: 031 336 90 06
E-post MattiasJan Nilsson
Säljare / Support
Tel: 031 336 90 14
E-post Jan

Modeller med elektronisk kompensation ger mycket låg pulsering. AZURA-pumparna är designade för UHPLC, för standard analytisk HPLC och för preparativa applikationer upp till 1000 mL/min. En pump som är speciellt användbar för kolonnpackning är den Pneumatiska pumpen 1950.

Knauer Azura P4.1S

Knauer Azura P2.1S

Knauer Azura P6.1L

Knauer Azura P2.1L

Knauer Blue Shadow 80P

Knauer Blue Shadow 40P

Knauer Pneumatisk Pump 1950

ASI PrimeLine™ Syringe Pump

Vici M-seriepumpar