Meny
Summa varor
0,00 kr

Tosoh

TSKgel Q-STAT och TSKgel DNA-STAT är anjonbytarkolonner som ger snabb jämviktning och analys. TSKgel Q-STAT packas med 7µm eller 10µm partiklar, TSKgel DNA-STAT packas med 5µm partiklar. Nukleotider mono-, di- och tri-nukleotider separeras med utmärkt toppform på en TSKgel DNA-STAT-kolonn.

TSKgel Q-STAT- och DNA-STAT-kolonnerna innehåller hydrofila, icke-porösa polymerbaserade partiklar, med en yta bestående av kvaternära ammonium-anjonbytargrupper i en nätstruktur. Den innovativa bindningskemin, kombinerad med en relativt stor partikelstorlek, resulterar i en hög bindningskapacitet, lågt mottryck, snabba analyser och smala symmetriska toppar. TSKgel DNA-STAT-kolonnerna är också, som namnet antyder, förstahandsvalet för stora nukleinsyrafragment.

>> TSKgel Q-STAT and DNA-STAT Columns.pdf
>> Ion Exchange Columns.pdf

TSKgel DEAE-NPR och DNA-NPR är packade med 2,5 µm partiklar som ger hög kolonneffektivitet. Kolonnerna används även vanligvis för preparativa ändamål i mikroskala. DNA-NPR-kolonnen är en längre version av DEAE-NPR, vilket get förbättrad upplösning av oligonukleotider, inklusive de amplifierade med PCR. Guard-kolonner finns finns tillgängliga för att skydda både DNA-NPR och DEAE-NPR kolonnerna.

>> Optimization for Anion Exchange Analysis of Oligonucleotides.pdf

Se tabellen nedan för en sammanställning av alla kolonner lämpade för analys som täcker spänner från nukleinsyror upp till DNA.

Tosoh-kolonner för nukleotider


Vi hjälper dig gärna!

Sara Johansson
Applikationskemist
Mattias Arvidsson
Applikationskemist