Meny
Summa varor
0,00 kr

Ljudreducerande skåp

Skapa en tystare och behagligare arbetsmiljö med våra ljudreducerande skåp. Skåpen fungerar som ljuddämpning och sänker inte bara ljudnivån utan dämpar även vibrationer från pumpar och fläktar. Scantec har två olika leverantörer som tillsammans erbjuder ett komplett utbud av skräddarsydda lösningar för just din arbetsplats.

MS Noise tillverkar specialdesignade ljudreducerande skåp som effektivt minskar bullret från en rad olika instrument som vakuumpumpar, kylaggregat, ultraljudsbad, skakinstrument, kompressorer och kvävgasgeneratorer. Skåpen är inredda med ett ljudabsorberande material och oavsett märke eller modell kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för dina behov.
- Mobila höljen med låsbara hjul för enkel förflyttning och flexibilitet i användningen
- Utrustade med inbyggda överhettningslarm för ökad säkerhet
- Integrerade uppsamlingstråg som förenklar pumpens service och underhåll

Agilent Technologies Quiet Cover ger den ultimata lösningen för att minska ljudnivån från din Agilent GC/MS-, ICP/MS- och LC/MS-pump. Med en imponerande ljudreduktion från 58dB till endast 50dB skapar Quiet Cover en behagligare arbetsmiljö och minskar risken för överhettning av din pump. Dessutom håller två inbyggda fläktar temperaturen under kontroll, vilket säkerställer en stabil och pålitlig drift. Quiet Cover är utrustad med hjul för enkel åtkomst och ett oljetråg som gör det lättare att utföra service, underhåll och oljebyte på din vakuumpump.

Ta kontroll över din arbetsmiljö med våra ljudreducerande skåp och upplev en tystare och mer produktiv arbetsdag.

Vi hjälper dig gärna!

Jan Nilsson
Säljare