Meny
Summa varor
0,00 kr

PolyLC

Svag Katjonbytare WCX – PolyCAT A™
PolyCAT A ™ tillverkas genom en unik process för att binda poly(asparaginsyra) kovalent till silikapartiklar. Proteiner elueras från denna polypeptidbaserade stationärfas i skarpa toppar med liten svansning. Bindningskapacitet och utbyte är också höga.

    >> PolyCAT A - Instruction Sheet.pdf
    >> Unchanging a Cation-Exchange Column to Elute Peptides.pdf


    Stark Katjonbytare SCX – PolySULFOETHYL A™

    PolySULFOETHYL A™ är ett starkt katjonbytar (SCX) material specifikt utvecklat för analys av peptider.
    Det är således ett alternativ till reverserad fas (RPC) och separerar peptider m.a.p. skillnader i laddning snarare än polaritet. Jämfört med andra SCX-material baserade på sulfopropylgrupper (SP-) är PolySULFOETHYL A ovanligt hydrofil. Detta minimerar hydrofoba interaktioner, med höga utbyten och mindre svansning. Kapaciteten är också hög, vilket möjliggör bättre retention och fraktionering av svagt basiska peptider från trypsin digestion. Kapaciteten hos ett jonbytarmaterial som detta är 4x det för en jämförbar RPC-kolonn.

    >> PolySULFOETHYL A - Instruction Sheet.pdf


    Svag Anjonbytare SCX – PolyWAX LP™

    PolyWAX LP™ - anjonbytare för proteiner och nukleinsyror
    De flesta proteiner har isoelektrisk punkt under 7 och renas eller analyseras lämpligast genom anjonbyteskromatografi. PolyWAX LP™ är ett hydrofilt svagt anjonbytesmaterial (WAX) som utvecklats av PolyLC för enzymer och andra proteiner. Selektiviteten är utmärkt, med höga utbyten. PolyWAX LP™ är framställd med linjär polyetylenimin PEI, vilket ger större selektivitet och utbyten. Nedanstående exempel demonstrerar förmågan hos PolyWAX LP™ att separera proteiner som skiljer sig åt med en enda fosfatgrupp.

    >> PolyWAX LP - Instruction Sheet.pdf

    Vi hjälper dig gärna!

    Sara Johansson
    Applikationskemist
    Mattias Arvidsson
    Applikationskemist