sidhuvud-mobil

Svävkroppsmätare

Svävkroppsmätare, eller rotametrar som det också kallas är en enklare typ av flödesmätare för gas och vatten. Mätarna består av ett graderat rör med kula (svävkropp) som indikerar det aktuella flödet och kan också utrustas med en ventil för reglering av flödet.

Kontakta oss så konfigurerar vi din mätare beroende på vilken gas och vilket maximalt flöde som du vill mäta och/eller kontrollera.Jan Nilsson
Säljare / Support
Tel: 031 336 90 14
E-post Jan

Aalborg flödesmätare
Aalborg Instruments & Controls Inc i Orangeburg, New York erbjuder ett enormt utbud av flödesmätare.

När det gäller svävkroppsmätare så hjälper vi dig att konfigurera mätaren enligt dina behov. Det kan vara direktvisande eller millimeterskala med flöden från 10ml/min upp till hundratals L/min.

Vi kan anpassa din mätare för en mängd olika gaser och gasblandningar med ett stort urval av anslutningar till och från svävkroppsmätaren. Du kan också välja olika material i anslutning och packningar beroende på applikation. Mätaren kan även utrustas med en ventil för reglering av flödet.SKC rotameter 393

Flödesmätare i flödesområdet 0.3 - 3.4 l/min.
Uppfyller kraven i den nya standarden för luftprovtagning MDHS14/4 som innebär att en flödesmätare måste ha en noggrannhet på +/- 2.5% eller bättre.