sidhuvud-mobil

Honeywell BW Ultra

BW Ultra den nyaste multigasdetektorn för fem gaser från Honeywell. Den är specifikt utvecklad för att mäta före och efter inträde samt bevaka arbete i slutet utrymme.

Instrumentet mäter kontinuerligt dom fyra standard gaserna som krävs vid bevakning av slutna utrymmen. För ytterligare säkerhet så kan en femte valbar sensor läggas till, t.ex. PID för flyktiga kolväten.

Honeywell BW Ultra är den första gasdetektorn på marknaden som har 1-Series sensorer, med snabb respons, pålitlig prestanda och lång livslängd även i de flesta extrema miljöer.
Det betyder hög noggrannhet och lägre kostnader.

Till skillnad från andra gasdetektorer som användaren bär på sig, är Honeywell BW Ultra till för att hållas i handen medan man mäter. Det är därför Honeywell designade den för att följa handens utformning med en bekväm vikt och en smidigare profil än andra fem-gas detektorer.

Självklart har även BW Ultra den användarvänliga hanteringen med endast en knapp som man förväntar sig av Honeywells detektorer.   
 Erik Bosvik
Säljare
031 336 90 09
E-post Erik

Gasnivå i förhållande till larmgräns presenteras även i stapeldiagram till vänster i displayen

Fördelar med BW Ultra

  • Stor och tydlig display
  • Lättavläst gasinformation med alarmnivå i stapeldiagram
  • Ny sensorteknik, 1-Series sensor
  • Honeywell TouchConnect
  • Trådlös uppkoppling för bevakning på distans
  • Förväntad livslängd på sensorer upp till 5 år

 
Honeywell BW ™ Ultra uppfyller alla säkerhetsföreskrifter på genom att detektera fem gaser.
Så oavsett om du är verksam inom olja och gas, papper och massa, vattenrening, sjöfartsindustri, kemisk industri eller andra industrier, kan du ha maximal skyddsnivån för arbete i slutna utrymmen