sidhuvud-mobil

Visuell InspektionErik Bosvik
Säljare - Instrument
031 336 90 09
E-post Erik

Utrustningar för visuell inspektion finns i många olika varianter, diametrar och längder. Inspektionsutrustningarna är uppdelade i videoskop, boroskop samt inspektionskameror och är alla utvecklade för att få bästa möjliga bild av svåråtkomliga utrymmen. För inspektion i större utrymmen och längre avstånd så kan större kameror användas.
 
Scantec Nordic har idag två olika märken inom visuell inspektion:

Endo Industrial som har kommit med en helt ny serie av lätta industriella videoskop och boroskop, även kallade endoskop, med en mycket hög kvalitet till fördelaktigt pris. Enheterna är utrustade med den senaste tekniken vilket ger en mycket bra bildkvalitet och ljusstyrka. Videoskopen gör det enkelt att ta sig fram till det område som ska inspekteras visuellt. Med denna typ av instrument så blir visuell inspektion enkelt och kostnadseffektivt.

VISIOPROBE är ett system med roterbara inspektionskameror för lite större rör och utrymmen. Det består av kontrollenhet, kamerahuvud, teleskopstång eller upp till 60 meter inmatningskabel. Systemet är utvecklat för industriellt bruk och kamerorna är väldigt robusta med god bildkvalitet.