Meny
Summa varor
0,00 kr

Gasgeneratorer

Upptäck fördelarna med VICI DBS Gasgeneratorer!

Gasgeneratorer är en pålitlig och effektiv lösning för gasförsörjning till olika analysinstrument. Genom att eliminera behovet av Vätgas, Kvävgas, Zero Air och Ultra Zero Air från trycksatta gastuber erbjuder vi ett säkert och bekvämt alternativ som ger betydande fördelar. Vätgas med renhet upp till 99.99996% för GC carrier gas (bärgas) och som bränsle till GC FID Detektor. Kvävgas för LCMS applikationer eller som make-up gas för GC. Ultra Zero Air generatorer för TOC och FT-IR.

Varför du bör investera i en Gasgenerator från VICI DBS

  • SJÄLVFÖRSÖRJANDE
    Genom att välja en gasgenerator från VICI DBS, får du som användare möjlighet att producera din egen gas i realtid.
    Kontinuerligt gasflöde med stabilt tryck och en enkel och ren hantering utan tunga och krångliga tubbyten.

  • SÄKERHET
    VICI DBS gasgeneratorer är utformade för att minimera riskerna. Genom att omedelbart upptäcka eventuella läckor i systemet kan generatorn stänga av sig vid tryckfall eller överproduktion av vätgas. Man lagrar heller ingen gas till skillnad emot en trycksatt gastub som rymmer flera tusen liter till tryck upp till 200 bar.

  • DRIFTSÄKERT
    Inga oplanerade avbrott vid analyskörningar då gasgeneratorn levererar gas driftsäkert och ger kontinuerlig tillgång 24/7.

  • KOSTNADSBESPARANDE
    Helium håller på att ta slut och priset stiger. Genom att istället använda vätgas som bärgas reduceras både analystider och kostnader vilket bidrar till ökad effektivitet.

Scantec Nordic erbjuder även installation och underhåll. Skräddarsydda serviceavtal för att säkerställa optimal prestanda och långvarig funktionalitet för varje gasgenerator.

    >> VICI DBS Catalog.pdf
    >> Helium vs Hydrogen Brochure.pdf

    Vi hjälper dig gärna!

    Jan Nilsson
    Säljare