Meny
Summa varor
0,00 kr

Standarder för LC och LC-MS

Scantec har i sortimentet standarder för kontroll och kalibrering av ditt LC- och LC/MS-system. Från Agilent finns också kemikalier och lösningsmedel för LC/MS. Agilent har ett brett sortiment av certifierade standarder anpassade till att verifiera ditt LC eller LC/MS- instrument. Agilents standarder är av högsta kvalitet och merparten är tillverkade enligt ISO 17025 och Guide 34-certifiering.

Agilent Technologies

För LC/MS
För LC/MS finns olika kalibreringslösningar, ”check out” standards och “tuning solutions” för respektive system och olika generella standardkits så som till exempel Caffeine-standarder. I Agilents sortiment finns också referenser för olika standardmetoder som till exempel EN12916/ IP391, Pesticide Comprehensive Test Mix, LC/MS Toxicology Comprehensive Mix med flera.

LC-standards AgilentAgilent erbjuder också kemikalier för LC/MS-applikationer såsom ammoniumformiat och myrsyra, och olika lösningsmedel för LC/MS såsom ACN och MeOH.
>> LCMS Chemicals.pdf
>> LCMS Standard Kits.pdf

För LC
Från Agilent finns kalibreringslösningar och standards för ditt LC-system t.ex. OQ/PV caffein standardkits, standards för isokratiska system och gradientsystem, OQ/PV NaCl standards för konduktivitetsdetektorer mm.
>> LC Standards.pdf

InfinityLab Ultrapure LC/MS Lösningsmedel
Agilents InfinityLab sortiment av lösningsmedel, ACN, MeOH och vatten, är speciellt framtagna för LC/MS. Med dagens nya LC/MS instrument och krav på detektionsgränser ner till ppb och ppt i många metoder, ställer detta höga krav på absolut bästa kvalité på lösningsmedel för att inte dessa skall bidra till brus och bakgrund. InfinityLab Ultrapure LC/MS lösningsmedel, har utvecklats av Agilent och har en av marknadens absolut lägsta halt av organiskt material och kontamination av metall som kan bidra till bakgrunden i LC/MS. Lösningsmedlen levereras i mindre volymer (1 L) flaskor av Borosilikatglas, vilket minskar mängden föroreningar som kan läcka ut från flaskan och ökar batch-till-batch kvaliteten.

 

Vi hjälper dig gärna!

Sara Johansson
Applikationskemist