Meny
Summa varor
0,00 kr

Agilent Technologies Preparativa LC-kolonner

Agilent preparativa kolonner är tillgängliga med olika faser för både normalfas och Reversed Phase och skalbara för preparativa applikationer från milligram till gram.

Varje preparativ körning har tre mål - utbyte, renhet och tid. Agilents preparativa kolonner finns packade med partikelstorlekar från 3 till 10 um, och med 21.2, 30 och 50 mm innerdiameter som enkelt skalas från analytiska dimensioner.

 • Agilent Prep LC är kostnadseffektiva kolonner med hög laddningskapacitet för prep av milligram till gram-nivåer
 • ZORBAX PrepHT-kolonner är designade för snabb uppskalning från övriga ZORBAX-kolonner
 • Prep-kolonner är också tillgängliga för Pursuit- och Polaris-produktfamiljerna

>> Principles and Practical Aspects of Preparative Liquid Chromatography.pdf

Agilent prep-kolonner


AdvanceBio Oligonucleotide Preparativa LC-kolonner

För analys av oligonukleotider används jonpar reversed phase för identifiering via LC-MS eftersom hög upplösning krävs för att skilja fullängdsprodukt- och föroreningar. Kolonner för dessa metoder måste vara robusta och kunna motstå höga temperaturer och högt pH samtidigt som separationen bibehålls.

Vid processutveckling och småskalig upprening används vanligtvis samma faser som vid analysmetoden. Detta kräver en analyskolonn som är skalbar till prep-dimensioner, med motsvarande retention och selektivitet som vid analytisk diemension.

Agilent AdvanceBio Oligonukleotide 21,2 mm preparativa LC-kolonner och motsvarande 4,6 mm analytiska dimensioner med 4µm solid core material, erbjuder högre effektivitet och upplösning jämfört med traditionella helt poröst 5 μm partiklar.

AdvanceBio Oligonukleotide preparativa kolonner baseras på den robusta HPH-C18 fasen som är stabil vid förhöjda pH och temperaturer, vilket möjliggör användning av optimala mobilfasförhållanden som främjar denaturering. Detta bidrar till att sekundära interaktioner reduceras, vilket resulterar i skarpare toppar. Alla AdvanceBio Oligonucleotide batcher testas enligt en specifik QC-kvalificeringstest, för att säkerställa att batcher uppfyller kraven för denna applikation.

>> Fast and Selective Purification of Oligonucleotides Using Preparative HPLC-MS.pdf

 

InfinityLab Preparativa LC-kolonner

Agilent InfinityLab preparativa LC-kolonner är optimerade för att hjälpa användare att nå sina mål med avseende på utbyte, renhet och tid per cykel. InfinityLab prep-sortimentet omfattar många olika kromatografimedia, till exempel

 • Pursuit XR – 5µm fullt porösa partiklar med hög laddningskapacitet
 • ZORBAX - 5µm fullt porösa partiklar med flera olika selektiviteter
 • Poroshell 120 – 4µm Superficially Porous partiklar för hög hastighet och effektivitet för exempelvis screening av läkemedel där upplösning och tid är avgörande.

InfinityLab prep finns med 21.2 och 30 mm ID och kan enkelt skalas upp från analytiska dimensioner.

>> InfinityLab Preparative LC Columns.pdf
>> InfinityLab Preparative LC Columns - User Guide.pdf

InfinityLab Preparativa LC-kolonner

 

Agilent Prep LC

Agilent Prep LC-kolonner är tillgängliga i innerdiametrarna 21.2, 30 och 50 mm med längder som sträcker sig från 50 till 250 mm. Kolonner finns i 5 och 10 µm partikelstorlekar. Analysstorlek 4.6 mm ID finns tillgängliga för metodutveckling och optimering före uppskalning till större kolonner.

Hög flödeskapacitet med 21.2 mm ID-patroner för snabba metoder. Denna pålitliga patronhårdvara gör det enkelt att använda kolonner med olika längder för att öka laddningskapaciteten. Förkolonner kan enkelt integreras till dessa patroner föra att skydda den preparativa kolonnen. Exceptionell kolonnstabilitet och laddningskapacitet upp till pH 10.

Agilent Prep-kolonner är tillgängliga i en C18-fas som är lämplig för rening av en mängd olika icke-polära och polära föreningar. Obunden silika är också tillgänglig.

Agilent prep-kolonner tabell

 

ZORBAX PrepHT

ZORBAX PrepHT-kolonnerna är utformade för snabb uppskalning från analytisk till preparativ skala med ZORBAX-faser utan att förlora upplösning.

 • Snabba preparativa separationer, upp till 2000 mg
 • 5 µm till 7 µm partiklar för hög effektivitet och högt utbyte
 • Använd för att bibehålla den analytiska fasens selektivitet i dina prep-separationer

Hög renhet, högt utbyte och snabba metoder kan lätt uppnås med Agilent ZORBAX PrepHT. Dessa finns i en mängd bundna faser; Eclipse XDB, StableBond, Bonus-RP och Extend-C18, för optimerad upplösning och laddningskapacitet under alla förhållanden. Den höga upplösningen tillåter hög laddning, vilket bidrar till ytterligare högt utbyte och hög produktrenhet. Kolonnerna med större diameter och mekaniskt starkare ZORBAX-partiklar möjliggör flödeshastigheter upp till 100 ml/min.

För komplexa separationer på större kolonner (21.2mm ID med 150mm längd och uppåt) har Agilent valt 7µm partikelstorlek för att uppnå en balans mellan hög effektivitet och hög laddningskapacitet.

Agilent ZORBAX PrepHT

 

Pursuit och Pursuit Xrs Prep

 • Preparativa kolonner från Pursuit- och Pursuit XR produktfamiljerna
 • Partikelstorlekar om 5µm och 10µm. Kolonndiametrar från 10mm upp till 50mm
 • Silika i Pursuit- och Pursuit XR-kolonnerna har hög ytarea och hög laddningskapacitet

 

Polaris Prep

 • Preparativa kolonner för Polaris-faser
 • 10mm och 21.2mm ID finns tillgängliga, med partikelstorlekar på 5µm eller 10µm

 

Agilent Load & Lock-kolonner

Agilent Load & Lock-kolonner säljs i en rad olika diametrar och längder. Kolonnerna kan packas med alla kommersiellt tillgängliga material och erbjuder kostnadseffektiva och mångsidiga lösningar för högpresterande och högeffektiva preparativa körningar.

Load & Lock-kolonner med dynamisk eller statisk axiell kompression (DAC / SAC) ger maximal renhet och utbyte. Finns med innerdiametrar på 1, 2 och 3 tum, dessa kolonner är lätta att packa och ger hög prestanda och hög kapacitet. Utmärkt bäddstabilitet och unik flödesfördelning möjliggör rening av högsta kvalitet med maximal hastighet, flexibilitet och användarvänlighet.

Agilent Load and Lock-kolonner