sidhuvud-mobil

Fosfolipid-upprening - Porvair Sciences

Porvair Sciences tillverkar 96-hålsplattor, produkter för provupparbetnings och tillhörande instrument för alla applikationer, från provberedning till screening med hög kapacitet.

Microlute™ PLR (Phospho-Lipid Removal) är speciellt utformad för att förbättra flödet av proverna genom filtret och för att maximera utbytet med oöverträffad reproducerbarhet. Microlute PLR tar effektivt bort ett brett spektrum av fosfolipider från plasma samt serumprover och ökar känsligheten för era UHPLC-/HPLC-metoder.
Microlute PLR-produkterna baseras på en innovativ hybrid som fångar fosfolipider lika bra som övriga produkter på marknaden, men har effektivare flödesegenskaper och förbättrar reproducerbarheten.

Microlute PLR

Till skillnad från traditionella löspackade patroner/plattor består Microlute™ PLR-hybridteknologin av ett fast sammankopplat nätverk av jämnt fördelade porer som gör att biologiska vätskor får en jämn och reproducerbar flödesprofil genom filtret. Denna funktion förbättrar produktens prestanda och effektiviserar ert arbetsflöde för provupparbetning.

Med ett lättanvänt protokoll, får man tillförlitligt avlägsnande av fosfolipider och analytutbytet från brunn till brunn och batch-till-batch första gången och varje gång.

Säljs i 96-håls platta eller 1 mL patroner (100-pack).
Båda produkterna innehåller 25 mg fosfolipidfångande material.

Microplate PLR

BroschyrerSara Johansson
Applikationskemist
031 336 90 12
E-post Sara


Mattias Arvidsson
Applikationskemist
031 336 90 06
E-post Mattias