sidhuvud-mobil

Sedex LT-ELSD 100LT

SEDEX Model 100LT kombinerar högsta känslighet, tillförlitlighet och noggrannhet för dina analyser.

  • Eluent Flöde: 50 µL/min till 2 mL/min
  • Generell känslighet: < 250 pg

SEDEX Model 100LT kan anslutas till HPLC- u-HPLC eller SFC-system, och du kan styra detektorn lokalt eller via en dator för ett fullt integrerat system med ett brett sortiment av SEDEX-drivrutiner.
 
Denna detektor kombinerar ett antal framstående innovationer:

  • Ny design av lågtemperatur-indunstaren; Optimerar känsligheten hos termiskt labila och halvflyktiga föreningar.
  • Nytt optiskt huvud baserad på en ny högeffektslaser; Ger störst signal / brusförhållande för alla föreningar.
  • Förbättrad känslighet med digital signalbehandling; En innovativ signalbehandlingsalgoritm minimerar brus och optimerar känsligheten.
  • Direkt dynamiskt område med över fem storleksordningar: Med SAGA (SEDEX Automated Gain Adjustment), en innovativ förstärkningsstyrning som är tillgänglig när detektorn styrs av mjukvara, anpassar SEDEX Model 100LT automatiskt förstärkningsinställningen för att undvika eventuell mättnad av detektorn vilket ger ökad känslighet för orenheter.
  • Minimerad bandbreddning på grund av en innovativ celldesign och ett brett utbud av nebulisatorer. Fyra nebulisatorer är tillgängliga för att optimera dina applikationer. Nebulisatorer täcker ett brett flödesintervall från några μL / min till flera mL / min, dessutom finns en nebulisator optimerad för U-HPLC och en optimerad för SFC. Dessa nebulisatorer kan enkelt bytas för att uppfylla de specifika kraven för respektive analys. Dessutom är alla delar av SEDEX Model 100LT konstruerade för att ge den lägsta dispersionen, så att den detekterade toppbredden liknar den som erhållits med de mest avancerade UV / Vis-detektorerna (vanligen under 1 sekund i U-HPLC).
  • Avstängningsfunktion: gas, värmare, bilddetektor och ljuskälla kan automatiskt stängas av i slutet av en serie analyser.Mattias Arvidsson
Säljare / Support
Tel: 031 336 90 06
E-postJan Nilsson
Säljare / Support
Tel: 031 336 90 14
E-postUlf Johansson
Serviceingenjör
Tel: 031 336 90 19
E-post