sidhuvud-mobil

ZORBAX

ZORBAX är bland de mest populära HPLC-kolonnerna för Reversed Phase. ZORBAX-kolonnerna är baserade på traditionella helt porösa partiklar och erbjuder hög laddningskapacitet och upplösning. Ett brett urval av stationära faser och partikelstorlekar gör att man kan finjustera selektiviteten för att matcha sin applikation.
Traditionella, helt porösa partiklar är tillgängliga i storlekarna 1.8, 3.5 och 5 um. Några utvalda produkter är också tillgängliga i 7 um partiklar för preparativ HPLC (se Prep LC-kolonnavsnitt).

ZORBAX med 1.8 um partiklar packas i antingen Rapid Resolution High Definition (RRHD) hårdvara för bästa upplösning med UHPLC upp till 1200 bar eller i Rapid Resolution High Troughput (RRHT) hårdvara för snabba separationer upp till 600 bars tryck.

KatalogerSara Johansson
Applikationskemist
031 336 90 12
E-post SaraMattias Arvidsson
Applikationskemist
031 336 90 06
E-post Mattias

ZORBAX Eclipse Plus är den rekommenderade kolonnen att starta med vid metodutveckling. Ger hög prestanda - toppform, effektivitet, upplösning och livstid - med alla provtyper; både syror, baser och neutrala föreningar. Patenterad silikatillverkning och striktare tester säkerställer överlägsen reproducerbarhet.
ZORBAX Eclipse PAH är specifikt framtagen för hög upplösning av de 16 PAH: erna i EPA 610-metoden. Varje batch testas specifikt med PAH:er för att säkra maximal reproducerbarhet

ZORBAX Eclipse XDB tillverkas med extra tät bindningsteknik och dubbel endcapping som ger lång livslängd och möjliggör användning inom ett brett pH-intervall – pH 2- 9.

ZORBAX StableBond erbjuder den högsta stabiliteten för applikationer med hög temperatur och lågt pH, ner till pH 1, tack vare bulkiga sidogrupper som steriskt skyddar siloxanbindningarna. ZORBAX SB-Aq levererar robusta och reproducerbara separationer för applikationer med mobilfaser med upp till 100% vattenhalt.

ZORBAX Rx är tillverkad av mycket ren (> 99.995%) porös kiseldioxid med högre kolladdning (12%)

ZORBAX Extend-C18 har en unik dubbelbindning och dubbel endcapping
vilket ger möjlighet att utveckla separationer med hög upplösning vid högt pH (upp till pH 11.5) trots användandet av en silikabaserad kolonn. Vid högt pH kommer icke-laddade basiska föreningar inte att interagera med den underliggande kiseldioxiden.

ZORBAX Bonus RP-kolonner erbjuder unik selektivitet på grund av en inbäddad amidgrupp i en C14-alkylkedja vilket gör dem idealiska för 100% vattenhaltiga mobila faser och för föreningar som inte får tillräcklig retention i vanliga standard RP-kolonner. Toppformen och livslängden förbättras ytterligare genom trippel endcapping.

ZORBAX Original-kolonner är tillverkade av äldre typ A-silika och används i många etablerade metoder. Dessa kolonner har en högre aktivitetsnivå och är därför användbara för att separera isomerer
(t.ex. cis-trans, geometriska) eller andra föreningar där silanolaktivitet förbättrar selektiviteten.