Meny
Summa varor
0,00 kr

Ferruler

Ferruler tillverkade i olika material för en läckagefri anslutning mellan injektor och kolonn och från kolonn till detektor.
Välj mellan olika material beroende på temperatur och användningsområde.
För optimalt utförande bör man byta kona varje gång som man byter eller lösgör kolonnen.

 

Grafitkonor

Grafit
För temperaturer upp till 450°C, för FID och NPD. Grafit är ett mjukt och följsamt material som tätar och fäster kapillärkolonner. Rekommenderas inte för MS eller för syrekänsliga detektorer, inte heller ihop med Self Tightening Nut.
Passar de flesta kolonnfabrikaten såsom DB, HP, CP, VF och Select. Konorna är 3mm långa och finns för kolonner med innerdiametrar från 0.025mm upp till 0.53mm.


Grafit/Vespel (15%/85%)
Grafit-vespelkonorFör temperaturer upp till 350°C, rekommenderas även för MS och syrekänsliga detektorer. Grafit/Vespel är det mest använda materialet för kapillärkolonner.
Passar de flesta kolonnfabrikaten såsom DB, HP, CP, VF och Select. Finns för kolonner med innerdiametrar från 0.025mm upp till 0.53mm. Graphite/Vespel-konor finns i både korta (3mm) och långa (3.6mm) utföranden, korta för injektorn och långa till MSD. Grafit/Vespel är det bästa valet ihop med Self Tightening Column Nuts.

 

VespelkonaVespel
För temperaturer upp till 280°C . Ett robust och tåligt material som kan återanvändas många gånger. Ett lämpligt val vid anslutningar av metall och glaskapillärer.
Passar de flesta kolonnfabrikaten såsom DB, HP, CP, VF och Select. Konorna är 3mm långa och finns för kolonner med innerdiametrar från 0.025mm upp till 0.53mm.

 

 

Agilent UltiMetal Plus Flexible Metal Ferrules
UltiMetal Plus Metal FerrulesAgilents UltiMetal-konor är tillverkade i metall och behandlade med Agilents patenterade UltiMetal deaktivering för att undvika aktivitet i systemet. UltiMetal Plus Flexible konor ger mycket täta och robusta kolonnanslutningar även vid höga temperaturer under längre tidsperioder.
Individuellt förpackade så att man inte vidrör konan vid montering. Konerna är kodade i olika färger och utformning för enkel identifiering av innerdiameter.
Till GC-inlets och detektorer (ej MSD) ihop med Deep Well Column Nut, 4.05921-21170, och ihop med 4.G2855-20555 till MSD.

>> Agilent UltiMetal Plus Flexible Metal Ferrules.pdf

 

 

Agilent Gold-plated Flexible Metal Ferrules
Gold-plated Flexible Metal FerrulesAgilents nya Gold-plated Flexible Metal Ferrules för CFT-enheter (Capillary Flow Technology) såsom vid backflush, split, retentionsgap, GC till GC och Deans Switch. Den mjuka guldpläteringen fyller ut små gropigheter och ojämnheter vilket ger inerta och täta kopplingar.
Levereras i ”touchless” förpackning för montering utan risk för kontamination. Agilent Gold-plated Flexible Metal Ferrules behöver inte efterdras och har snäva toleranser.

>> Agilent Gold-plated Flexible Metal Ferrules.pdf

 

 

SilTiteSilTite
SilTite-konor är gjorda av rostfritt stål. Dessa konor behöver inte efterdras som grafit- och vespelkonorna. Det finns heller ingen risk för kontaminering från vespel eller grafit. Eftersom dessa konor ger väldigt täta anslutningar, så passar de mycket bra till GC/MS-applikationer.

>> SGE - Simplify Your GC Connections.pdf
>> SGE SilTite.pdf

 

Kataloger

>> Agilent Inert Flow Path Solutions.pdf
>> Agilent Capillary Column Ferrules and Nuts.pdf
>> SGE GC Supplies.pdf
>> Thermo Scientific GC Ferrules.pdf